Cautare

61485 de rezultate pentru "imagini recente cu miu catalin din balasan" (4.14 secunde)
Vi-l asumati pe Catalin Predoiu, ca viitor premier, cu toate problemele pe care le-a produs la Arpechim, ALRO si Rompetrol Ieri au aparut mai multe informatii despre relatia lui Catalin Predoiu, ca avocat, cu mai multi giganti ai economiei romanesti, chiar in momente controversate ale existentei acestor companii - este vorba de ALRO, de Arpechim, de Rompetrol.
Celebrul ceasornicar Catalin Vardianu, care le repara ceasurile vedetelor, munceste non-stop, pentru ca, fiind vara, oamenii vor sa-si etaleze ceasurile pe care le au.
Tatal senatorului Catalin Voicu a murit intr-un accident rutier Tatal senatorului Catalin Voicu, Dan Voicu, a murit, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut intre Giurgiu si Ghimpati.
Dragostea cu nabadai dintre Ramona Olaru si Catalin Cazacu. Ramona si-a ales deja inelul cu care vrea sa fie ceruta in casatorie. Dar sa fie ceruta in casatorie de Catalin, nu de altcineva!
Curtea de Apel Bucuresti a decis ieri ca omul de afaceri galatean Catalin Chelu sa ramana in arest, sub acuzatia de luare de mita in cazul Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), alaturi de complicii Antonel Bunu, Stefan Badea, Gabriel Constantinescu.
Incidente militare OZN in fosta URSS In numarul de saptamana trecuta am prezentat o "gluma" facuta de prim-ministrul rus Dmitri Medvedev pe seama unor presupuse dosare privind contactele cu extraterestrii, ca si discutiile iscate dupa aceea, prezentand controverse intre ufologii rusi, in particular intre cei independenti si cei angajati in programe oficiale.
FARCAST La sfarsitul anilor 1940 si la inceputul anilor 1950, pe teritoriul Statelor Unite, mai ales in sud-vest, s-au observat multe "globuri de foc verzi", cu un comportament foarte diferit de cel al meteoritilor sau al altor fenomene ceresti.
Peste 4,5 hectare de pavilioane din complexul expozițional Fiera Milano-Rho vor fi transformate intr-o mega-sera in care padurile urbane si pajistile curcubeu, spectacolele de flower-fashion si de robotica avansata, amenajarile care promoveaza green-living-ul si noile propuneri de proiecte vor intampina vizitatorii din intreaga lume.
Apel anti-Basescu al intelectualilor romani Intelectuali romani iau pozitie impotriva reactiilor externe fata de evenimentele politice din Romania, adresand o scrisoare catre reprezentantii Uniunii Europene. Mesajul intelectualilor se doreste a fi un protest la pozitiile exprimate de liderii europeni din ultima perioada.
El a declarat, in 2011, pentru Huffington Post si De Void, ca are informatii ca evenimentele controversate din iulie 1947, de la Roswell, sunt reale. ... El fusese in ultima perioada responsabil cu obiectivele CIA la Hollywood si in restul industriei de divertisment.
Multe dintre masurile fiscale date de actualul executiv nu ajuta cu nimic mediul de afaceri pentru a iesi din criza financiara. ... Masurile fiscale care au fost adoptate nu rezolva nici pe departe problemele firmelor din economia romaneasca.
OTRAVA DIN DETERGENTI. ... Alzheimerul si cancerul sunt doar cateva dintre bolile provocate de substantele chimice din compozitia detergentului. Toate gospodinele care se respecta sacrifica, lunar, un procent consistent din bugetul familiei pe cel mai bun detergent, ferm convinse ca doar asa pot avea rufe curate.
Prin prisma faptului ca tinerii sunt cel mai puternic afectati de conditiile de munca foarte dure din lume, angajatii Adecco au decis sa reactioneze oferind o mana de ajutor si punand la dispozitia tinerilor si a absolventilor propria lor expertiza.
Fie ca sunt in cautarea destinatiilor perfecte pentru sarbatorile acestui sfarsit de an sau deja isi planuiesc concediile din vara anului viitor, cei care trec pragul Targului de Turism al Romaniei vor avea de unde alege.
' Evolutia bursei de valori Bucuresti Saptamana aceasta piata de capital s-a situat pe un trend de consolidare, in nici una din sedintele de tranzactionare indicele BET neinregistrand o variatie mai mare de 1%.
Europarlamentarul PNL Norica Nicolai este dezamagita de cei responsabili cu redactarea Raportului MCV, considerand textul ca fiind incorect, drept pentru care i-a scris sefului CE, domnului Jose Manuel Barroso, cerandu-i sa arate care sunt sursele de informare ale Comisiei, dar si pentru a reclama ca Romania este tratata ca o colonie de catre o seama de functionari prost informati, potrivit unui comunicat de presa.
Cele mai recente lucrari ale pictoritei arhitect Maria Sumanaru Pavelescu il fac pe privitor sa se intrebe ce secret al fortei creatoare a descoperit remarcabila artista.
SURSE Ce a discutat Liviu Dragnea cu Hans Klemm (Autor: ... Conform unor surse politice, la discutia dintre cei doi oficiali a fost prezent si Radu Ioanid, de la Washington, cel care conduce divizia de cercetare arhivistica din cadrul Muzeului Memorial al Holocaustului din Washington.
Studii recente, facute la Universitatea din New York, subliniaza cateva motive pentru care sperma poate sa duca la imbunatatirea sanatatii femeilor. ... Intr-un studiu, cercetatorii au intervievat femei care faceau sex cu prezervativ si femei care nu foloseau prezervative.
PSD pregateste mai multe motiuni simple avand ca subiect situatia din Justitie. Adrian Nastase, presedintele executiv al PSD, a anuntat ieri ca evolutiile recente din zona Justitiei ar putea constitui obiectul unor viitoare motiuni simple depuse in Parlament si vizandu-l pe ministrul Justitiei.
google-analytics.com